SNOEI.NET
 

ZZPfact factuurprogramma

 

Abonnementsvrij factureren onder Microsoft Windows.

 

COMPLETE FACTURATIE

Offertes maken factureren, herhaalfacturen en beheer van klanten en producten, alles in 1 oplossing.

IN JE EIGEN HUISSTIJL

Facturen ontwerpen en op de millimeter aanpassen naar je eigen wensen.

VOOR ZZP-ERS

Speciaal voor ZZP-ers. Geen ingewikkelde proza. Simpel en snel correcte facturen maken.

MAKKELIJKER DAN EEN SPREADSHEET

Van tijdrovende spreadsheetfacturatie naar makkelijk en simpel factureren met een programma dat daar ècht voor is bedoeld.

VAN GRATIS TOT VOORDELIG

Factureren is altijd gratis! Wil je meer, dan betaal je eenmalig een klein bedrag.

4238

Gratis onbeperkt factureren

Bespaar tijd en geld met het ZZPfact factuurprogramma. Gratis!

 
zppfact en het milieu verantwoord

Verantwoord ondernemen

ZZPfact is gebouwd met een specifieke filosofie. Lichtgewicht software die de processor van je computer zo min mogelijk belast en daardoor het energieverbruik beperkt. Bovendien draait de software gewoon op je eigen PC. Omdat je dan zelf bepaald wanneer je de software start en eindigt, verbruik je geen onnodige energie zoals dat bij online facturatieoplossingen het geval is.

ideaal voor zzp-ers

Ideaal voor ZZP-ers

ZZPfact is eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Jij onderneemt en onze software helpt je daarbij, geen financieel abacabra maar heldere begrijpelijke teksten. Omdat we zelf ook ondernemer zijn.

ZZPfact factuur ontwerpen in eigen huisstijl

Facturen in je eigen huisstijl

Met de layout-designer kun je je facturen helemaal op je eigen huisstijl aanpassen. Je kunt je facturen er precies zo uit laten zien als je zelf wilt. Het toevoegen, aanpassen en verwijderen van onderdelen is een fluitje van een cent. We hebben uitgebreide set met factuuronderdelen beschikbaar gemaakt, zoals plaatjes, teksten, symbolen en zelfs streepjescodes. Je kunt zelfs meerdere huisstijlen aanmaken en per factuur bepalen welke je gebruikt.

ZZPfact alle gegevens op 1 plek

En nu ontspannen…

Wij vonden het wel zo handig om je zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Een offerte zet je in 1 klik om een factuur, herinneringen worden automatisch aangemaakt. En van je tijdregistratiegegevens maak je in een handomdraai een factuur. Kortom, even factureren en daarna lekker ontspannen.

ZZPfact Inzicht in financiele gegevens

Inzicht in je financiën

We hebben een centraal dashboard voor je gemaakt met al jouw financiële gegevens. Van het aantal openstaande herinneringen tot een grafiek met jouw omzet. Natuurlijk bepaal zelf welke gegevens er worden getoond.

opstarthulp assistent zzpfact

Gemakkelijk van start

We hebben een opstarthulp ingebouwd. Hiermee krijg je alle hulp bij het maken van jouw eerste factuur. In 10 stappen leer je ook de applicatie kennen. In 3 minuten stuur je je eerste factuur. Niet voldoende? Dan helpen we je graag nog een stapje verder.

Het goedkoopste facturatieprogramma van Nederland!Meer informatie

Introductie

Korte introductie van ZZPfact en de 4 belangrijkste aandachtspunten bij het ontwerpen van het factuurprogramma.